Η ChèvrArdennes προσφέρεται σε πολλές εξαιρετικές γεύσεις: σε ανθισμένη κρούστα, σε φρέσκο κορμό με βότανα, με μέλι, με σταφίδες, με κρεμμύδια, μπρουσκέτα, με λεμόνι, με μπέικον. Αλλά και σε σταχτί μπλοκ, σε φύλλο τυριού με μέλι, με παρμεζάνα Parmigiano Reggiano, με Δανέζικο μπλε, και πολλά άλλα ακόμη. Τα τυριά κατσικίσιου γάλακτος που έχουν σχεδιαστεί με βάση την ποιότητα δεν μπορούν παρά να ενισχύσουν τη φήμη σας ως απαιτητικού διανομέα στην επιλογή φρέσκων και αποκλειστικών τυριών για τους πελάτες σας.
Κατά την παράδοση της μηχανής ALBORA, ένας ειδικός θα είναι δίπλα σας για να εξασφαλίσει μια άψογη εγκατάσταση, μια ομαλή εκκίνηση της μηχανής και μια προσεκτική επιθεώρηση της ποιότητας των προϊόντων. Η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να σας προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία από την αρχή.
Εμείς και οι συνεργάτες μας θα είμαστε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της μηχανής ALBORA. Είτε πρόκειται να απαντήσουμε στις άμεσες ανάγκες σας είτε να προβλέψουμε τις μελλοντικές εξελίξεις, θα είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε απαράμιλλη υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών.
Η τεχνογνωσία των Δασκάλων Τυροκόμων μας, καθώς και οι φροντίδες που προσφέρουν οι Δάσκαλοι Ωριμάσεως μας, οι ειδικότητές μας με ανθισμένη κρούστα θα σας προσφέρουν το καλύτερο από τον τόπο μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Γάλα αγελάδας και παστεριωμένη κρέμα (προέλευση Γαλλία), Αλάτι, Μικροβιακό πήκτωμα, Γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί μικροοργανισμοί, Σταθεροποιητής: χλωριούχος ασβέστιο.
Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα που περιέχουν γάλα (συμπεριλαμβανομένων λακτόζης και πρωτεΐνης γάλακτος)
Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003/ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός για την απουσία ΓΤΟ στο όριο του 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003.
Πιστοποίηση ιονισμού Δηλώνουμε, με βάση τις εγγυήσεις και τα πιστοποιητικά που έχουμε λάβει από τους προμηθευτές μας, ότι τα προϊόντα, τα συστατικά και τα πρόσθετα μας: δεν υπόκεινται σε επεξεργασία με ιονισμό σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 2001-1097 της 16/11/01.
Ανάλυση για:100g
Λιπαρές ύλες:27.97g
Πρωτεΐνες:19.81g
Ζάχαρη (g):0.5
Νάτριο (mg):1.372g
Ενέργεια Kcal:338.83
Ενέργεια KJ:1392.5
Μορφή:Τετράγωνο
Βάρος:250g
Συσκευασία:Χαρτί
Εξωτερική συσκευασία:Χαρτόνι
Θερμοκρασία αποθήκευσης:+2°C/+8°C
Ο Parmigiano Reggiano DOP από τη λευκή Μοδένα μας είναι ωριμασμένος για 24 μήνες, προσφέροντας μια συμπαγή υφή και μια έντονη αρωματική γεύση. Απολαύστε τη μοναδική του γεύση, πλούσια σε ασβέστιο, πρωτεΐνες και απαραίτητα μέταλλα για μια υγιεινή διατροφή. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, ιδανικό για κάθε γαστρονομική περίσταση.
Παράγεται με γάλα που προέρχεται από συγκεκριμένες περιοχές, όπως ορίζεται από τον κανονισμό του Συνεταιρισμού για τη Διαχείριση και Παραγωγή του πεκορίνο DOP. Η πήξη γίνεται σε θερμοκρασία που κυμαίνεται μεταξύ 35 και 38°C και η θρυμματισμένη καζίνη πρέπει να έχει μέγεθος κόκκου καλαμποκιού. Η μορφή μπορεί να ζυγίζει από 1,000 kg έως 3,500 kg. Η παραγωγή μας έχει μέγεθος περίπου 1,800 kg ανά μορφή και ωριμάζει για τουλάχιστον 120 ημέρες. Η μυρωδιά είναι έντονη και η γεύση είναι ελαφρώς αποφασιστική.
Η Servi Doryl προσφέρει περισσότερους από 40 διαφορετικούς συνδυασμούς πλέγματος και διάτρησης, παρέχοντας έτσι εξατομικευμένες λύσεις για κάθε τύπο τυριού.
Οι φόρμες και τα καπάκια πίεσης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται κατά παραγγελία.
ΤΥΠΟΙ ΤΥΡΙΟΥ: Όλοι οι τύποι πιεσμένου και ημιπιεσμένου τυριού: Emmental, Gouda, Vacherin κ.λπ.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Από Ø 80 έως Ø 800 mm - Από 200x100 mm έως 1000x1000 mm - Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος
ΒΑΡΟΣ ΤΥΡΙΟΥ: Από 200 g έως 120 kg
• ο κόφτης τυριού με λεπίδα
• πλεονέκτημα: σε σύγκριση με κοινές συσκευές που λειτουργούν με σύρμα - ο Fromarex με τη λεπίδα του δεν διστάζει μπροστά σε σκληρές ξηρές λουκάνικες, τυρί παρμεζάνα, πιπεριές, αγγούρια, ραπανάκια, σαλάτα και πολλά άλλα
Υπηρεσία πώλησης e-commerce των γαστρονομικών ειδών της Εμίλια-Ρομάνα, από τη γεύση της Εμίλια, αποστέλλονται με ταχυδρομείο σε όλη την Ευρώπη.
Παρμεζάνα Ρετζιάνο, Τόρτα Μπαρότσι, Παραδοσιακό Βαλσάμικο Ξύδι, κρασιά Λαμπρούσκο,
Κοτέκι και Ζαμπόνε της Μόντενα, Προσούτο του Πάρμα, Κόππα της Κανόσσα, Σαλάμι Κανουσίνου, κονσέρβες κερασιών της Βινιόλα, Πέρλες με Βαλσάμικο Ξύδι, Σαβορέτ.
Γαλλικό τυρί από αγελαδινό γάλα, που πήρε το όνομά του από το Brie, την περιοχή της Γαλλίας όπου παράγεται. Είναι ένα προϊόν με ωμό, ημιπαχύ και ελαφρώς καρυκευμένο γάλα, έχει ανοιχτό χρώμα και χαρακτηριστική λευκή μούχλα στην επιφάνεια.
Το φιοκέτο προέρχεται από το κόψιμο του μηρού του χοίρου. Διαφέρει από το πιο διάσημο κουλατέλο, καθώς είναι ένα πιο άπαχο αλλαντικό με ήπια γεύση.
Σε αυτή την εκδοχή, μαγειρεύεται με αρώματα και μπαχαρικά για μια εναλλακτική γεύση σε σχέση με την παραδοσιακή.
Αυτό το Comté παρασκευάζεται από πλήρες γάλα για να αποκτήσει μια πιο κρεμώδη, πιο διαπερατή ζύμη, χωρίς ανοίγματα (τρύπες).
Συνολικά, το τυρί που φέρει αυτή την ετικέτα θα έχει παραμείνει τουλάχιστον ένα χρόνο σε κελάρι.
Αυτά τα τυριά παρασκευάζονται αποκλειστικά από γάλα χόρτου, δηλαδή όταν το καλοκαίρι (από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο ανάλογα με τα χρόνια) τα κοπάδια βόσκουν στις λιβάδια της Franche Comté.
Η Aptamil είναι μια δημοφιλής μάρκα βρεφικού γάλακτος, στην οποία οι γονείς παγκοσμίως εμπιστεύονται. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένα αναπτυσσόμενο μωρό. Το βρεφικό γάλα Aptamil παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες, για να υποστηρίξει την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη. Είναι εύπεπτο και ήπιο για το ευαίσθητο στομάχι ενός μωρού.
Η Aptamil προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές φόρμουλες για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες των μωρών σε διάφορα στάδια ανάπτυξης, από νεογέννητα μέχρι νήπια.
Σετ Τυριού, Μαχαίρι και Πιρούνι με Δύο Δόντια, Λαβή από Κέρατο... - Υλικά: Λαβή από Γκρίζο Κέρατο, λεπίδα και μίτρες από ανοξείδωτο χάλυβα
Καταλαμβάνει: ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι με δύο δόντια
Κατηγορία: Σετ Τυριού Laguiole Tradition
Αναφορά: 7020 SF
Χώρα Κατασκευής: Γαλλία
Τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα για 10 χρόνια κατά οποιασδήποτε κατασκευαστικής βλάβης υπό κανονική χρήση. Η φθορά των εξαρτημάτων λόγω χρόνου δεν καλύπτεται από την εγγύηση, καθώς και η κακή χρήση ή πτώση. Τα μαχαίρια θα πρέπει να επιστραφούν μαζί με την απόδειξη αγοράς. Για να αποφευχθούν περιττές αποστολές, μπορείτε να μας στείλετε μια φωτογραφία του προϊόντος προς επισκευή στο contact@vauzy-chassangue.com, θα σας υποβάλουμε μια προσφορά.
Προϊόντα
Φρέσκια Μοτσαρέλα, Τυρί Τσένταρ
Βαθμός
A, AA+
Διάρκεια Ζωής
24 Μήνες, πρέπει να αποθηκεύεται στους -4 βαθμούς Κελσίου.
Προέλευση Προϊόντος
Γερμανία/Ολλανδία/Ιταλία
Σχήμα
Κομμάτι
Χρώμα
Λευκό έως λευκοκίτρινο
Υγρασία
45 - 50%
Λίπος σε Ξηρή Βάση
30 - 44.5%
Αλάτι
Επιφάνεια καθαρή με σημάδια από πίεση. Η επιφάνεια μπορεί να είναι ραγισμένη.
Σώμα και Υφή
Μια πυκνή υφή μπορεί να έχει ανώμαλες τρύπες
Άρωμα και Γεύση:
Συστατικά:
Τυπικά για Γάλα
Γάλα αγελάδας, αλάτι, εκκινητές, μικροβιολογική ρεννίνη.
Το τυρί cheddar Dana Slice-on-Slice είναι μια εξαιρετική λύση για τις επιχειρήσεις HoReCa (ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες). Οι φέτες δεν είναι τυλιγμένες ξεχωριστά και απλά στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη (σε συσκευασίες 1033γρ) με τέτοιο τρόπο ώστε να αποσπώνται εύκολα. Έτσι, το τυρί μας slice-on-slice είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση σε ένα γρήγορο και πολυάσχολο κατάστημα σάντουιτς ή μπέργκερ.
Διάρκεια ζωής 9 +3 μήνες στους +2° έως +8°C
Επαγγελματικός κόφτης τυριού, με πολύ μικρές διαστάσεις, εύκολος στην τοποθέτηση σε κάθε τύπο εργασιακού περιβάλλοντος.
Εργαλείο που επιτρέπει την τέλεια κοπή του τυριού σε μικρές φέτες και της κρούστας, χωρίς να δημιουργεί απόβλητα και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο επεξεργασίας.
Επαγγελματικός κόφτης τυριού, με πολύ μικρές διαστάσεις, εύκολος στην τοποθέτηση σε κάθε τύπο εργασιακού περιβάλλοντος.
Κατά τη διάρκεια 1 μήνα σε ξύλινες ράφια, το τυρί Senras αποκτά μια μαλακή, υγρή και γευστική υφή. Το τυρί Senras είναι το αποτέλεσμα 2 γενεών τεχνογνωσίας.
Το γάλα θερμαίνεται μέχρι τη θερμοκρασία ζύμωσης στη δεξαμενή διαδικασίας τυριού (Kashar). Όταν το γάλα μετατρέπεται σε τυρόπηγμα πριν κοπεί από ειδικούς αναμικτήρες μέσα στη δεξαμενή.
Χωρητικότητα: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 και 11.000 Lt
Το Emmental της Arla είναι ένα ειδικό τυρί, φτιαγμένο από γάλα αγελάδων που βόσκουν στις Άλπεις. Έχει μια ελαφρώς πικάντικη και πολύ ευχάριστη γεύση. Ιδανικό για χρήση σε σάντουιτς, πίτσες, ψητά λαχανικά και για λιώσιμο πάνω από ζυμαρικά και χάμπουργκερ.
Η μοτσαρέλα είναι ένα φρέσκο τυρί με ελαστική υφή, που χαρακτηρίζεται από λεία, ομοιόμορφη επιφάνεια και λευκό χρώμα, καθώς και ελαστική σύσταση. Η γεύση είναι γλυκιά και λεπτή, ενώ η μυρωδιά είναι φρέσκια και ευχάριστη. Παρουσιάζεται σε διάφορες μορφές, αποτέλεσμα της δεξιοτεχνίας των μαστόρων τυροκόμων μας: από μπουκίτσες, σε κόμπους, από πλεξούδες μέχρι τυρί φιορντιλάτε.
Συνήθως, η μοτσαρέλα απολαμβάνεται φρέσκια μόνη της ως ορεκτικό (το φιορντιλάτε, που κόβεται σε φέτες και περιχύνεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ντομάτα, αποτελεί τη βάση για την παρασκευή της διάσημης καπρέζε) ή ως συνοδευτικό, σε συνδυασμό με κυρίως πιάτα και επίσης στην παρασκευή σαλατών.